הילד סובל מהגרון

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

05/05/2009 | 22:23 | מאת: אור

שלום. בני בן שנה וחודש. הוא בתקופה של צמיחת שיניים, ולצורך הרגעה אנו מורחים לו מדי פעם ג'ל מרדים לשיניים. לפני יומיים הוא קיבל צרידות, וממש בקושי מצליח להרדם. הוא מתעורר מכאבים בפתאומיות, והג'ל ממש לא משפיע עכשיו. אין לו חום, והבעיה היא בעיקר בערב- לילה, כי ביום הוא מתנהג רגיל לחלוטין- שמח ומשחק. מה זה יכול להיות, וכיצד ניתן להרגיע אותו?

הצרידות מקורה בבצקת באיזור מתירי הקול הנובעת בדר,כ ממחלה וירלית , אין קשר לג'ל. אויר קר בדר"כ פותר את הבעייה .

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה