בדיקות דם לא תקינות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

30/04/2009 | 08:35 | מאת: אילת

שלום בדיקות דם לבני בן ה-13 בחודשיים האחרונים סובל מכאבי ראש ck 164 ESR 1hour-20 hemoglobin-11.4 hematocrit-36.6 MCV-Mean cell volume-75 MCH-Mean cell hemoglobin-23.4 MCHC-M.cell HB cont-31.1 RDW-Red cell distrl.width-15.7 lymphocytes-49.3 כל שאר הבדיקות תקינות. אודה לתשובתך לגבי הבדיקות שאינן תקינות תודה אילת

הבדיקות תקינות למעט אנמיה קלה - אינה מסבירה את כאבי הראש - טיבה נראה קרוב לודאי חסר ברזל. מומלץ להתייעץ לגבי תזונה ולערוך ברור לגבי מאגרי ברזל. בסה"כ הבדיקות תקינות

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה