צואה בצבע ירוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

28/04/2009 | 14:37 | מאת: שירי

שלום רב , בני בן ה 7 התלונן לפני כשבוע על כאבי בטן..הצואה הייתה רגילה...רק הכאב הציק לו..לאחר יומיים הצואה הפכה לצואה רגילה לחלוטין לא שלשול..אלא רק שהיא בצבע ירוק מאד ברור...וזה כבר שלושה ימים...התפקוד שלו רגיל לחלוטין הוא לא מתלונן על כאבים ...הייתכן שמדובר בוירוס או שיש צורך לעשות בדיקת צואה?...ומה אומר הצבע הירוק?... תודה רבה , שירי שקצת דואגת :)

צואה ירוקה הינה תקינה לחללוטין -=רק מפרשים יותר מלחי מרה אשר במידה והצואה אינה נוזלית חסרי משמעות

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה