אינפמיל

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

22/04/2009 | 06:04 | מאת: אתי

בוקר טוב התינוקת שלי אוטוטו בת 3 חודשים ושוקלת קרוב ל4.5 ק"ג היא אוכלת אינפמיל 90 cc כל 3 שעות היא לפעמים מסיימת ולפעמים משאירה בערך 20 cc בשעות הבוקר והצהריים היא בד"כ מסיימת את המנה שלה ובערב לא הכל אבל בלילה כשהיא מתעוררת אני מכינה לה 120 השאלה שלי היא האם היא אני צריכה להעלות לה את המנה ל120 cc?

לפי חישוב נפחים עליה לאכול כ-90 סמ"ק לכל ארוחה , מאחר והיא דורשת יותר , בהחלט ניתן להוסיף - אך קחי בשחבוןשזוהי הסיבה שהארוחות אינן מסודרות ולכן אוכלת לעיתים 20. בכדי להכינה להאכלות תכופות יותר ביום ופחותות בלילה. את יכולה לתת לה לפני השינה מנה מעט גדולה יותר , ובמהלך היום תאכל את המנות הרגילות.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה