שטפי דם קטנים אדומים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

16/04/2009 | 21:39 | מאת: לי

שלום, גיליתי אצל ביתי בת 9 לפני כמה חודשים שטפי דם קטנים באיזור הבטן, הצוואר, המתניים, בית השחי ובמקומות נוספים בגוף. זה לא כואב או מגרד, ללא חום ומרגישה טוב. נעשו בדיקות ספירת דם ותפקודי כבד וכליות לפני כמה חודשים ויצאו תקינים ללא אבחנה - אך אני עדיין מאד מודאגת. איך ניתן להמשיך ולברר מה זה יכול להיות ? תודה.

נשללו המחלות המסוכנות . יתכן ומדובר בהפרעת קרישה חסרת משמעות אשר ניתן לאבחן רק בבדיקות מולקולריות מורכבות יותר. יתכן ומדבור בתופעה הנקראת פורפורה - מומלץ רק מעקב אצל הרופא המטפל.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה