דרייב מיני אצל בת שנה...

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

15/11/2008 | 12:39 | מאת: מושית אמא מודאגת

שלום רב לך דוקטור, בתי בת השנה וחודש נוהגת לנוע לפנים ולאחור בתנועות קצובות שאינן מותירות ספק. היא עושה זאת בין אם היא בידינו או בעת ישיבה. התנועות מלוות בנשימות כבדות (ממש לא נעים לי לתאר כך את הסיטואציה). אשמח לשמוע חוות דעת ומה לעשות, מאחר שלא שמעתי עד היום על הנאה כמעט מינית כזו, אצל תינוקות. תודה רבה אמא

זו התנהגות תקינה לחלוטין ומהווה חלק מהתפתחות נורמלית ושכיחה בבנות בגיל זה

25/11/2008 | 19:07 | מאת: מושית, אמא מודאגת

שוב אני כאן, לאחרונה בתי עושה זאת יותר ויותר ובכל מצב. אפילו בזמן הארוחה. האם אוכל לדעת עוד על התופעה? האם היא חולפת בזמן מסויים? בגיל מסויים? האם היא אופיינית לגיל כל כך מוקדם? ושוב, סליחה על הטרחה.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה