בעיות בנסיעהה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

13/04/2009 | 23:36 | מאת: יונתן

שלום, (אני בן 18) מאז ומתמיד סבלתי מבחילות כשעליתי על מטוס או בנסיעה ארוכה במכונית או באוטובוס .בזמן האחרון זה החמיר אפילו בנסיעה של רבע שעה באה לי פתאום הרגשה של רצון להקיא וכשאני יורד או יוצא מהאוטובוס אז יש לי סחרחורות ואני מאבד כוח. הייתי רוצה לדעת מה לעשות ואיך לטפל בזה?והאם זה חמור ולמה זה החמיר ? תודה רבה

יונתן , התופעה בהחלט מוכרת ונובעת מרגישות האוזן הפנימית , ונטיית יתר לבחילות. קיימים כדורים אשר ניתנים עם מרשם רופא לטיפול בכך בכל נסיעה , טיסה או הפלגה.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה