נזלת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

13/04/2009 | 17:48 | מאת: יוליה

שלום החדל שלי בן שנה וחצי. הוא היה חולה המון בחורף הזה (שבוע כן, שבוע לא). כבר יותר מחודש יש לו נזלת די ירוקה שלא פוסקת לרגע. זה אמור לעורר מצב דעגה, כדי ללכת לרופא? או שזה מצב די רגיל אצל ילדים ואין שום סיכון? תודה רבה

נזלת הינה תופעה שכיחה אצל ילדים בגיל זה אשר שוהים במעונות. בכל אופן יש לשקול האם מדובר בנזלת אלרגית ולכך קיים טיפול. במידה והילד מתעורר בלילות עם שיעול , והנזלת אינה פוסקת כלל הייתי מתייעצת עם הרופא המטפל.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה