בדיקות דם לתינוקת בת שנה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

10/04/2009 | 16:55 | מאת: אלינור

שלום רב, ערכתי בדיקות דם לביתי בת השנה ושבועיים ויצאו מספר ממצאים שנראו לי מדאיגים! אשמח מאוד מאוד באם תוכל לומר לי אם הכל תקין,תודה מראש. יש לציין כי התינוקת עייפה לעיתים קרובות ולאחר זמן קצר: ערכי ייחוס(4.5 - 12.0) - wbc-3.9 , יחידות k/ul ערכי ייחוס(7.7 - 1.5 )יחידות k/ml Neut.abs 1.0 ערכי ייחוס(48.0 - 19.0 )יחידות % Lym% 61.3 ערכי ייחוס(74.0 - 40.0 ), יחידות % neut% 24.6

ספירת הדם הלבנה הינה נמכוה , לא ברור לי האם הבדיקה נלקחה בשל מחלת חום ואז זה בהחלט יכול להיות תקין כתוצאה ממחלה וירלית או שמא בדיקה שגרתית ואזי כדאי לחזור על הבדיקה.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה