עיניים דומעות לתינוקת בת 4 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

02/04/2009 | 08:09 | מאת: דפנה

התינוקת שלי בת 4 חודשים. בשבוע האחרון יש לה נזלת. היא מחרחרת ומתעטשת. יחד עם זה עין אחת החלה לדמוע מידי פעם, כמו כן רואים שהעין הזו יותר רטובה מהשניה. התיעצתי ברופא המטפל שלה והוא אמר שאין סיבה לדאגה כל עד אין מוגלע.העין דומעת לא חזק, אך בכל זאת זה לא עובר כבר שבוע. האם כדאי לעשות משהו בנידון בכל זאת?? תודה מראש דפנה

מדובר קרוב לודאי במחלה וירלית אשר מערבת את לחמיות העיניים - אין כל צורך בטיפול תרופתי.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה