שאלה דחופה לאחד המומחים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

26/03/2009 | 22:50 | מאת: שרונה

שלום ילדי בן 3 חודשים ולאחרונה הוא החל להכניס את כל אגרופו לפה ונראה כאילו הוא נלחם שם עם משהו -הוא משפשף את אגרופו בחניכיים ומוציא הרבה רוק?האם תופעה זו נורמלית לגיל זה?האם יכול להיות שהוא מתחיל עם שיניים כבר בגיל זה? מקווה לתשובה שרונה

שרונה , הכרת קו האמצע והחדרת ידיים לפה הינו שלב התפתחותי תקין. כמו כן יתכן וכבר יש גרוי בחניכיים לקראת בקיעת השיניים תופעה אשר יכולה להמשך זמן רב, אין בתופעה זו כל בעיתיות.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה