שימוש בתרופות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

14/03/2009 | 23:43 | מאת: ענבל

יש לי בן בן שבועיים. הייתי מעוניינת לדעת האם ניתן לתת לו אקמולי במידה ונראה כי הוא סובל מכאב בטן או משהו כזה, דבר המוביל לבכי מתמשך. זאת לאחר שנבדק אצל רופא והכל היה בסדר, נמדד לו חום, הוא אכל, החלפתי לו חיתול וכל סיבה אחרת היכולה להוביל לבכי זה. בנוסף, נראה גם כי הבטן מציקה לו לפי הרעשים שהיא עושה, אבל לא נראה כי זה גזים. תודה

שלום לילד בן שבועיים עדיף לא לתת אקמול הדבר תלוי מה הילד אוכל וגם אופי האכלה כמו כן קיימים צכשירים נגד דזים לתינוקות

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה