לחיים אדומות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

14/03/2009 | 22:32 | מאת: מרינה

שלום רב, בני בן 5 חודשים ,כבר 3 חודשים יש לו לחיים אדומות . מהתחלה חשבנו שהסיבה מזגן , הפסקנו - לא עזר. גם בשמש - לחיים אדומות , גם שקר וגם שחם , גם בתוך הבית וגם בחוץ . זה חולף וחוזר כל הזמן , לפעמים רק בצד אחד . אבל רוב הזמן הפנים שלו אדומות . לא נראה לי שזה יובש, אני מורחת לו קרם לחות , אך ללא הצלחה . מה הסיבות ? האם יש פתרון ? האם זה תופעה של תינוקות שתחלוף? האם יש מה לדאוג?

יתכן מדובר באלרגיה - כאשר הגורם יכול להיות כל דבר אשר בא במגע עם עור הפנים שלו ממליץ לפנות לרופא מטפל

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה