עצירות אצל תינוקת בת חודשיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

07/03/2009 | 04:13 | מאת: מאיה

שלום רב, ביתי בת חודשיים ונראה כי סובלת מעצירות מדי פעם. בדר"כ יציאותיה סדירות- פעם ביום. לפני כשבוע לא הייתה יציאה במשך יומיים ושזו הגיעה הקטנה התפתלה ואכן היציאה היתה קשה מאוד( זו הפעם השלישית מלידתה ). ביומיים האחרונים היו לה יציאות אך שוב קשות ומלוות בבכי ( לא קיטור רגיל..) חשוב לציין שעברה חיסון מחומש לפני יומיים.. ( לא סובלת מחום או נודניקית/אדישה).ניזונה ממטרנה.. בהקשר הזה חשוב לציין שעלתה במשקל כ-2.250 ק"ג ובהתאמה גבהה ב- 10 ס"מ.. שוקלת כים 5.650 גובהה 60 ס"מ. מה ניתן לעשות? המון תודה..

בעית עצירות מופיעה יותר בילדים שמקבלים פורמולות מתן צואה אחת ליומיים עדיין בתחום הנורמה במידה ותמשיך עצריות קשה נא לפנות לרופא מטפל

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה