חום גוף אצל תינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

04/03/2009 | 19:47 | מאת: דורי

שלום רב בני בן חודשיים וקצת במשך שבוע - שבועיים אחרונים חום גופו עולה ל37.5-7 בערבים וגם לפעמים במשך היום. לאחר מספר שעות יורד שוב ל36.8 וכאשר ישן יורד ל36.4-6 בעיקרון אני עוקבת אחרי התנהגותו והוא נראה רגיל, אבל בגיל כזה לפעמים קשה להבחין מה מצב רוחו, הוא אכן ממשיך לחייך, להיות פעיל, אוכל (יונק) טוב. כמו כן בחודש אחרון הקקי שלו רירי, להלן השאלות: האם המצב תקין? האם השילוב של קקי רירי וחום גוף כפי שציינתי לא מסמל על הליך זיהומי כלשהו? האם ירידות ועליות תכופות בחום - זה מצב תקין? תודה רבה

חום שמדדת הינו תקין יציאה רירית יכולה להיות תקינה בעיקר בילדים יונקים אך חשוב תדירות כמות וגם אם יש חום או לא

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה