שאלה דחופה לאחד המומחים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

27/02/2009 | 10:16 | מאת: שרונה

שלום האם תינוק בן חודשיים מפסיק לאכול כשהוא שבע או שעדיין קיים אצלו רפלקס המציצה? יש לי תינוק בן חודשיים והוא אוכל 120CC כשאני מוציאה את הפטמה של הבקבוק הוא ממשיך למצוץ אותה-האם זה אומר שהוא עדיין רעב?האם תינוק בגיל כזה כבר מפסיק לאכול שהוא לא רעב או שהוא ימשיך למצוץ כל עוד הבקבוק בפה שלו? אשמח לתשובה אמא צעירה מודאגת. תודה

לא ציינת כמה ארוחות אוכל ליום אלך אין ספק שכמות זאת מספכת לכל ארוחה המדד העיקרי הוא קצב עלית משקל שלו

03/03/2009 | 11:41 | מאת: שרונה

הוא אוכל כל 4-5 שעות לעיתים כל 3. השאלה היא האם כשהוא שבע הוא מפסיק לאכול או שעדיין קיים רפלקס המציצה. תודה

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה