קלמנרבין לתינוקת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

24/02/2009 | 21:39 | מאת: ויוי

שלום! בתי בת שנה ו 8 חודשים ישנה בצורה מאוד לא רגועה, מתעוררת 3-5 פעמים במשך הלילה וכל פעם שהיא מתעוררת היא בוכה עד שלא מרימים אותה על הידיים. רופאת הילדים המליצה לתת לה קלמנרבין ( כ-10 טיפות) כדי שהשינה תהיה קצת רגועה יותר. קניתי את התרופה בצורה של האליקסיר אך בעלון שימוש כתוב שזה לא מיועד לילדים מתחת לגיל 12. האם זו הזהרה כללית ובכל זאת ניתן לתת לה את התרופה? אם כן, אז מה המינון המומלץ? תודה מראש

כעקרון איננו משמתמשים בתרופות להרגעה בילדים אלא אם כן קיימת בעיה בסיסית צריך לקיים ההוראות הכתובות בעלון

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה