בחילות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

08/02/2009 | 22:26 | מאת: רחלי

שלום רב, בתי בת 13 ושלושה חודשים, בתקופה האחרונה היא מתלוננת על בחילות. לעתים לאחר ארוחה (בלי קשר להרכב המזון) ולעתים גם בין הארוחות. אני מבקשת לציין שמזה כשנה היא צמחונית (אך אוכלת דברי חלב וביצים). מה עשויה להיות הסיבה לבחילות ומה עלי לעשות? תודה.

זוהי תלונה לא ספציית ויכולה להגרם ממגוון בעיות , אך עקרונית יש לשלול בעיה בקיבה או דרכי עיכול עליונות - כגון גסטריטיס. במידה והבחילות משפיעות על התאבון והיא ממעטת באכילה - יש להבדק אצל רופא מטפל ואף לשקול הפניה לייעוץ גסטרואנטרולוג ילדים

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה