שקד שלישי לילד קטן

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

01/02/2015 | 08:36 | מאת: איילת

שלום למומחה בני בן 3.7 נוחר בשנתו וישן בצורה גרועה. בנוסף קם עייף ועקב כך כעוס ועצבני,לא שקט ונרבוזי מאוד..מצב זה ממש קשה עבורנו והייתי שמחה אם תוכלו לפענח את התוצאות של הצילום שעשינו לו לפני כמה ימים.. להלן התוצאות: תפיחות רקמות רכות בנזופרינקס אחורי עם היצרות בנתיבי אוויר.. אשמח לדעת מזה אומר..תודה

שלום רב, בדרך כלל תפיחות רקמות רכות בנזופרינגס מעידה על מצב המשני למחלה ויראלית, אולם היצרות בנתיב האוויר חייב להיבדק ע"י רופא ילדים בהקדם.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה