אנטיביוטיקה והנקה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

23/11/2014 | 06:49 | מאת: lili

שלום אני נוטלת אנטיביוטיקה- אוגמנטין.. ומניקה את בתי בת השבועיים וחצי. שמתי לב שהחלה לסבול יותר מגזים וכאבי בטן וכן מיציאות תכופות יותר ומיימיות יותר. האם יש משהו שניתן לעשות על מנת להקל עליה? תודה

שלום רב, אין התווית נגד להנקה תחת טיפול באוגמנטין. אין לדעת האם ישנו קשר בין כאבי הבטן של התינוקת לבין הטיפול אותו את נוטלת. באם יש לך רושם שכאבי הבטן קשורים לטיפול אותו את נוטלת, יש צורך להבדק ע"י רופא ילדים. בנוסף, הטיפול אותו את נוטלת הינו קצר טווח, לרוב פחות מ 10 ימים.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה