אנגיוסטנין גבוה ואזנופילים לא תקין בבני בן ה12.5

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

03/02/2009 | 17:41 | מאת: ענת

שלום רב לפני כ-3 שנים חלה בני במחלת הנשיקה עם התנפחות בלוטות לימפה מאז יש לבני כאבי בטן,חולשה עייפות חיוורון ערכנו המון בדיקות והמצב לא משתפר רק מידרדר לפני כחודש כמעט התעלף בבית ספר לטענתו מרגיש כתמים בעיניים בנוסף לחולשה כאבי הבטן חיוורון ובחילות לאחרונה נתנה רופאה אקראית בדיקה בהמטולוגיה אנגיוסטנין (רנין) והתוצאה 66.5 נכון לעכשיו אנו חסרי אונים לא יודעים לאן לפנות אנא המלצתך כמו כן האם אוכל לדעת קצת יותר מה משמעות התוצאה הנ"ל

אין לבדיקה כל משמעות באם לא נלקחה במועד ספציפי ובשאלה של יתר לחץ דם . זהו ערך המשתנה במהלך היממה והנורמות שלו הינם לביליות מאד. יש לשאול את הרופאה אשר לקחה את הבדיקה.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה