דלקת בדרכי השתן-מתי טיפול באשפוז

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

13/08/2014 | 07:11 | מאת: מ

להם רב, בתי בת ה4 כנראה עם דלקת בדרכי השתן. עד לפני שנה היו דלקות חוזרות כל הזמן, עד שלפני שנה אושפזה כשבוע במצב קשה בגלל זה) חום 40 מעלות כ5 ימים(. מאז בוצעו בדיקות מעייפות והכל בסדר, והדלתות לא חזרו. עד לפני כשבועיים והיו לה סימנים עוד פעם. קיבלה טיפול שנגמר לפני כ10 ימים. עכשיו עוד פעם כנראה דלקת... השאלה שלי היא מתי בוחרים בטיפול באשפוז בדלקת בדרכי השתן? אני כל רגע מפחדת שישלחו אותנו חזרה לטיפול באשפוז על מנת לקבל אנטיביוטיקה תוריד... תודה מראש, בברכה

שלום רב, לאור הסיפור המורכב של אירועים חוזרים של דלקות בדרכי השתן, קרוב לוודאי שיש מקום להתחיל בטיפול מונע על מנת להימנע מאשפוזים, מדלקות חוזרות ומהסיבוכים שעלולים לנבוע מהן. ממליצה מאוד להגיע בהקדם למרפאת נפרולוגיית ילדים במוסדינו לצורך המשך מעקב ובירור. מס' הטלפון לזימון תורים הינו - 04-6304252 ולפנות למיכל לצורך קבלת תור בהקדם.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה