צורכת פחות אוכל

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

29/06/2014 | 00:39 | מאת: הדר

ועוד דבר, בחודש האחרון חלה ירידה דרסטית בכמות האוכל שהיא אוכלת (בת 3 חודשים) כל האכלה היא מתחילה בכיף וברגע שעושים הפסקת גרפס צריך להילחם על מנת להמשיך להאכיל היום אכלה 540 אתמול 610 שלשום 450 לפני חודש שקלה 4.900 (נולדה 2.900) אם זה משנה אני דואגת כי בגיל חודש היא אכלה יותר... היא משחקת עם בלשון שלה עם פטמת הבקבוק מה זה יכול להיות? תודה רבה

תינוקת בגיל 3 חודשים צריכה לאכול כ120 סמ"ק למשקל הגוף . כך שבסביבות ה- 600 סמ"ק ביממה. כל עוד עולה במשקל בעקומת הגדילה אין מקום לדאגה , ישנם ימים בהם אוכלים מעט יותר ואחרים בהם אוכלים פחות. מעקב טיפת חלב בהחלט מספק בשלב זה. אם היא יורדת עוד בכמויות בימים הקרובים יש לפנות לרופא המטפל.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה