משקל

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

26/06/2014 | 11:48 | מאת: ל

היי ד"ר... אתמול היינו בטיפת חלב בני בן 5 חודשים נזיון ממטרנה אקסטרא קייר 180מל ולא מסיים בקבוק שלם אוכל אותו בהמשכים 100/120 ואחרי חצי שעה מסיים את השאר... שוקל 7.305 גובה 63 היקף ראש 41 האם זה תקין? נורא מודאגת האכילה שלו נהיית על הפנים וכל אכילה שלו זה מילחמה תודה

בנך במשקל טוב מאד לגיל 5 חודשים. אם הוא אוכל כל 4 שעות עליו לאכול 150 סמ"ק ולא יותר בכל ארוחה. ואם אוכל כל 3 שעות אזי 110 לכל ארוחה לכן נראה לי כי בהחלט אוכל היטב

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה