קקי רירי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

18/06/2014 | 15:32 | מאת: אמא

ממה נגרם צואה רירית? וגרגירית? מאלרגיה כשלהי? ניזון ממטרנה אקסטא קר ללא לקטוז...יש מצב שהוא רגיש לחלב בעבר היה דם בצואה ...עברנו בדיקה שיצאה תקינה..מה לעשות? האם עליי להתייעץ אם רופאת הילדים שלו? בן חמישה חודשים. תודה!

צואה רירית בדרך כלל מעידה על קיום כדורי לבנות , כמו ריח בשיעול, או נזלת. יש לשלול זיהום, אם אין מדובר בשילשול, ללא חום, קיימת עליה טובה במשקל אין מקום לברור נוסף . במידה ומופיעים אחד מהסימנים הנ"ל - יש לבצע תרביות צורה. ריר בדרך כלל אינו מייצג אלרגיה , בשונה מיציאה דמית.

22/06/2014 | 14:09 | מאת: אמא

תגובה לתשובתך אין חום ואין שילשול... ועולה עד 600/800 גרם עד קילו בתוך חודש נולד 2780 וכיום 7500 קילו

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה