אדום

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

26/05/2014 | 20:41 | מאת: אמא

היי לבני בן הארבעה חודשים יש צוואר אדום ממש ויש ריח חזק נורא (לא נעים) של נבלה אפילו יש לציין... אני מקלחת אותו כל יום וזה לא עובר שומרת על היגיינה . ומאז שנולד יוצאים לו פיצעונים אדומים...כשלוחצים עלייהם הם נעלמים וחוזר להיות אדום. ויובש בפנים ובקרקפת..שום שמן לא עוזר (אמול, שמן שקדים) מזה יכול להיות? האם זה מסוכן? לגשת לרופא עור? האם יש משחה מומלצת טובה? תודה מראש!

קשה לענות על ממצאים עוריים מבלי להבדק. נראה כי בנך אטופי - רגיש מאד בעור , ויש לבדוק שמא אין זיהום משני בעור בשל הגרוי. מומלץ לשמן את העור , להמנע מבגדים סינטטיים . ובמידה ולא חולף לפםנות לרופא מטפל

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה