דם סמוי חיובי בצואה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

26/02/2014 | 14:44 | מאת: אילה

שלום, יש לי תינוקת בת שנה וחודשיים. כאשר עשינו ספירת דם נמצא לה המוגלובין 8.. ואז נתנו לה מינון גדול של ברזל.. כחלק מהבדיקות עשו לה בדיקה של דם סמוי בצואה.. התוצאה היתה 2/6 חיובי. אבל הרופאת ילדים אמרה שאין הרבה משמעות בגלל שעשינו את הבדיקה כשהיא לקחה ברזל.. אני די לחוצה מהתוצאה.. מה לדעתך יש עוד לעשות? תודה.

יש להקשיב לרופאה המטפלת , יחד עם זאת יש צורך במעקב. במידה ונצפה דם ביציאות או שמא במעקב חוזר עדיין יש אנמיה יש לשקול התייעצות גסטרואנטרולוגית.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה