החלפת סוג תמ"ל

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

05/11/2008 | 22:37 | מאת: חביב

שלום , בתי בת 11 חודשים ועד עכשיו היא אכלה סימילאק . ביומיים האחרונים החלפנו לה את הסימילאק במטרנה . האם אפשר להמשיך עם המטרנה או שכדאי לחזור לסימילאק ? אני רק רוצה לציין שגם ביומיים האלה שהיא אוכלת מטרנה הכל בסדר אין לה כאבי בטן והיא אוכלת טוב .

איןהבדל מהותי בין סוגי התמ"ל - ככל שמפחיתים במספר החלפות הכלכלה כך ייטב .

21/11/2008 | 14:53 | מאת: טל

זה לא כ"כ נכון לומר שאין הבדלים בין סוגי התמ"ל כי יש הבדלים משמעותיים.. כשאני בדקתי מה התמ"ל הכי טוב עבור בני ועשיתי סקר שוק הבנתי שמעבר לנושא הרכיבים החשובים כ"כ יש הבדלים קטנים אך משמעותיים כמו המירקם, המסיסות, הריח, הלשונית ואפילו הכפית. גיליתי שבמטרנה אין אומגה בכל השלבים- שזה אחד הרכיבים החשובים להתפתחות המערכות, ובסימילאק אין פרוביוטיקה - מעבר לזה שזו לא היתה אופציה מבחינתי אחרי כל הפרשה.. כך שזה לא כ"כ נכון לומר שזה הכל אותו הדבר.. מה שבטוח אני לא אקח סיכון וחס וחלילה אחסוך מבני משהו יש פורמולה אחת שמכילה את כל הרכיבים ללא ספק, אופטימיל. אני רגועה וגם התינוק שלי. לא צריך תוספים, לא צריך לשבור את הראש- אין על אופטימיל, באמת זו הפורמולה הכי מתקדמת והכי טובה. וזה גם מה שאני יכולה להמליץ לאבא הנחמד הזה, ובאמת ממקום אימהי ודואג

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה