גזים לתינוק בן שנה +

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

28/08/2013 | 23:55 | מאת: מיקי

סליחה מראש על התוכן... בני בן שנה וחודש. בלילות האחרונים (בערך שבוע) הוא מפליץ המון וחזק ממש! במהלך היום לא נראה שזה מפריע לו יותר מדי. אך בלילה הוא מתעורר מזה וצורח צרחות איימים. ממה זה יכול להיות??? הוא ממש סובל ולא מצליח לישון טוב מה ש"הופך" את כל היום... נותנת לו אוכל ו/או משכך כאבים ואחרי ממשיל לבכות ולבסוף נרגע... הוא ממש סובל מכאבים בלילה... (אציין כי לא שיניתי את תזונתו וכי הדבר קרה בעבר כחלק מווירוס בבטן ועבר אך לא בחומרה כזו!) מה עושים??? ת ו ד ה !!!

אחת הסיבות השכיחות לתפועה זו הינה משקאות ממותקים, ולאו דווקא מוגזים , פירוק פחממות פשוטות עלול לגרום לריבוי גזים.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה