שלום רב.

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

13/08/2013 | 00:26 | מאת: אילנה

שלום רב. יש לי ילדה בת 5 שלפני שבועיים התחיל להתקלף לה כפות רגליים עם הזמן גם כפות ידיים. העור מתקלף לה בשלמות של כף הרגל. הלכתי לרופא ילדים והוא רשם לי משכה לאלרגיה וסירופ לאלרגיה. אני לא יודעת האם זה אלרגיה. כי אין לה אודם ולא גירוד. מה לדעתכם אני צריכה לעשות? למי לפנות? אשמח אם תעזרו לי ומודה לכם מראש על כך.

קשה לדעת מבלי לבדוק את הילדה. יתכן שהיתה פריחה שחלפה ולאחריה הופיע הקילוף? אם כן אין מה לדאוז, זהו חלק מהפריחה. האם היתה כוויה מקומית? שינוי אחר?

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה