כאבי ראש\עיניים חזקים מאוד בטיסות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

05/08/2013 | 19:44 | מאת: תומר

שלום, לפני שנה טסתי ליוון עם כמה חברים ובזמן הנחיתה הרגשתי כאבי ראש מאוד חזקים באיזור הראש והעין. חשוב לי לציין שאני אדם בריא ברוך השם,אני בשנות ה20 לחיי,עוסק המון בספורט ומקפיד תזונה בריאה ואורך חיים בריא באופן כללי,ומעולם לא סבלתי מכאבי ראש בחיי,בגלל זה הדבר היה מאוד מדאיג...בעוד כעשרה ימים אני מתכנן לטוס שוב ורציתי לשמוע את המלצותיכם...תודה רבה(:

קשה להתחייב על תשובה ללא לבדוק אותך. כאב הראש שאתה מתאר מתאים למיגרנה במהותו. כדאי להבדק ע"י רופא כדי לשלול סיבות אחרות.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה