שלשולים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

21/07/2013 | 23:28 | מאת: מעיין

יש לי ילדה בת שנתיים וחצי כבר שבוע משלשלת יומיים היה לה חום גבוה כאבי בטן ותולעים בשלשול רופא אומר וירוס ויראלי ונתן סירופ לתולעים אבל הכאבי בטן לא פוסקים לא התולעים ולא השלשול והיא בקושי אוכלת ושותה

התשובה מגיעה מעט מאוחר, אך אנסה לעזור. לאחר מחלת שלשולים וירלית יתכנו כאבי בטן בהמשך. אם השלשול נמשך מעל שבועיים אפשר לנסות כלכלה נטולת לקטוז למס' ימים, לעתים זה עוזר. חשוב להקפיד שלא תתייבש. תהיו בריאים.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה