דלקת עיניים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

21/04/2013 | 10:19 | מאת: לידיה

שלום אני אמא לתינוקת בת 7 חודשים. מאז שהיא נולדה כל כמה זמן יש לה דלקות עיניים, אני שותפת לה את העיניים בחלב שלי ובתה ודלקת עוברת אבל שב פעם חוזרת אחרי איזה שבוע וכך כל הזמן. פעם לקחו הפרשות לבדיקה בבית חולים אבל לא מצאו משהו. לא הצלחתי להראות לרופאת הילדים שלנו כי עד שמגיע התור דלקת עוברת. מה אפשר לעשות בנושא? תודה מראש

קשה לומר בלי לראות את הדלקת. כאשר התופעה חוזרת על עצמה מס' פעמים עדיף לברר את טיבה. האם יתכן שיש סתימה בתעלת הדמעות? יש לפנות לרופאה ויתכן שלהבדק ע"י רופא עיניים.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה