תזונת תינוק בן 5 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

03/03/2013 | 11:09 | מאת: שרית

שלום, בני בן ה 5 חודשים ניזון מתמ"ל מסוג סימילאק אדוונס פלוס. הוא אוכל כל 3 שעות כמות של 180cc ומרבה לפלוט. בסה"כ הוא אוכל 5 ארוחות ביום וישן לילה שלם. מאז המעבר לכמות הזו הוא אינו רגוע. האם עליי להגטין את פרק הזמן בין הארוחות ואם כן, לכמה? האם עליי להקטין את כמות האוכל ולהישאר באותו פרק הזמן בין הארוחות ואם כן, לאיזו כמות להקטין? איזו כמות של אוכל הוא צריך לאכות בגילו? הערה: טרם התחלנו עם טעימות. תודה, שרית

לא ציינת המשקל של הילד אך נראה שבאמת הילד אוכל יותר מדי לכן פולט ובאי שקט כדי לפנות לרופא המטפל או טיפת חלב וידריכו אותך על הכמות ופרק זמן בין הארוחות

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה