בליעת משחת שיניים ולדה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

07/09/2012 | 21:40 | מאת: ענת

שלום, בני בן כמעט 7 חודשים, שוקל מעט יותר מ 7 קילו. בימים האחרונים כל פעם שצחצחנו לו שיניים (בוקר וערב) הוא בלע את כל משחת השיניים שמרחנו על המברשת (לא מעט). האם זה יכול לפגוע בו? החומרים שישנם במשחה הם: תמצית קלנדולה- להרגעת החניכיים ומניעת דלקת אלגינט- מופק מאצות, משמש ליצירת טקסטורת הג'ל מים- להענקת הטקסטורה המשחתית הרצויה גליצרין צמחי- מופק משמנים צמחיים, מעניק למוצר אחידות וטקסטוקה רצויה סיליקה טבעית- הזנה וריכוך העור אסקולין- מופק מצמח האסקולוס, בעל אפקט מכווץ תערובת שמנים אתריים טהורים הכוללת: מנטה ירוקה ושומר המשמשים כחומר טעם ובעלי פעילות משמרת (נלקח מהאתר שלהם). תודה מראש ענת

מבליעה של מס' ימים לא יגרם נזק. עם זאת ככלל בגיל 7 חודשים אין צורך במשחת שיניים.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה