היפראאוזינופיליה מקרה נדיר

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

10/08/2012 | 20:24 | מאת: אתי

בתאריך 4.7.2010 שלחה אמא של גוטה יעוץ לגבי מקרה נדיר של היפראאוזינופיליה . בתי אובחנה כחולה בhypereosinophilic syndrome לפי דברי הרופאים מדובר במחלה נדירה וכי היא מקרה ראשון בארץ. לאחר חיפוש באינטרנט המקרה של בתי והממצאים הינם כמעט אותו דבר כפי שרשמה אמא של גוטה אנא חברו בינינו במייל כדי שאוכל לחפש שבב של תקווה. לציין כי בתי חולה גם בהפטיטיס אוטואינומית

ביררתי, ואין באפשרותי לעשות זאת. אולי פניה ישירה למנהלי אתר דוקטורס תעזור. בהצלחה.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה