תולעים לתינוקת בת חודש וחצי? אולי משהו אחר?

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

11/01/2009 | 12:48 | מאת: מרב

לפני כשבוע וחצי חשדתי בילדיי הגדולים שהם סובלים מתולעים עקב תלונות חוזרות על גרד ושורף באזור התחתון, לקחתי מהרופא ורמוקס לכולם והם כעת בשבוע ההפסקה שבטיפול ,אני כעת מניקה יש לי תינוקת בת חודש וחצי , היא מקבלת מידי פעם תוספת מטרנה (עד 3 פעמים ביממה) ביום האחרון הצואה שלה( שעד עתה הייתה יותר בצבע חרדל) נראית לי ירוקה יותר מתמיד וקצת רירית, האם זה נורמלי או שזה יכול להעיד על בעיה? אני חוששת מאוד מהתולעים או חלילה דלקת במעיים. אשמח לקבל תשובה. תודה.

שינוי צבע הצואה אינו מעיד על בעיה ובטח לא תולעים . יש לשלוח צואה לתרבית ולפרזיטים , ובמדיה ולא מופיעות יציאות מימייות שמעידות על זיהום אזי אין דאגה.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה