קשר לימפתי אצל תינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

05/11/2008 | 13:39 | מאת: סבטלנה

שלום רב אני אמא לתינוק בן חודשיים וחצי ביום שישי האחרון גיליתי אצלו מאחורי האוזן על הראש גוש מוצק ודי קשה בגודל פחות מאפונה בעלי אמר שהוא הרגיש אותו כבר לפני חודש. רופאת ילדים שלנו שאני די סומכת עליה אמרה שזה לימפה ושזה תקין ואין צורך בבירור נוסף. אך אני עדיין מודאגת הילד מרגיש טוב גם כל התקופה הזאת הוא הרגיש טוב האם תקין שמרגישים את הקשר הזה כל כך הרבה זמן? האם יש סיכוי שזה מהשהו ממאיר החיפושים שלי באינטרנט זורקים אותי לסימפטומים של לימפומה. אני ממש מוטרדת האם זו תופעה ידועה האם זה צריך להיעלם? תודה וסליחה על שאלה המבולבלת.

רופאת הילדים שלכם צודקת לחלוטין, זהו קשר לימפה וחסר משמעות לחלוטין ואין צורך בדאגה. המשך מעקב אצל הרופאה מספיק בלבד

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה