ספירת דם של בן שנה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

05/11/2008 | 09:36 | מאת: יעל

בני בן שנה, עד היום לקח 6 טיפות ברזל ביום, ומנת הבשר שאכל כללה כמעט תמיד עוף ולא בקר והודו (זה ישתנה בקרוב). התוצאות בספירת הדם שלו שחורגות מהנורמה הן: HB - 14.1 MCV - 77.5 LYM% - 47.8 MONO.ABS - 1.1 RBC אמנם בתחום הנורמה אבל בקצה שלה: 5.25. האם זה בעייתי? הרופאה של בני תחזור מחופש רק בעוד שבוע. האם כדאי בינתיים ללכת לרופא אחר?

לבנך רמות המוגלובין אף גבוהות מן המצופה . אין צורך בהמשך מתן ברזל כלל - והכלכלה שלו תקינה לחלוטין. בדיקותיו תקינות לחלוטין

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה