עין דומעת של תינוקת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

06/01/2009 | 10:22 | מאת: אמי

שלום, לבת שלי כשנולדה (תאומה) הייתה עין ימנית דומעת כל הזמן, התייעצתי עם האחות ואמרה לי שזה עובר עם הגיל כשהתעלות מתרחבות - אם לא אז עושים ניתוח קטן, בהזדמנות אחרת כשהייתי אצל הרופא הוא נתן לי טיפות לעין אבל בדיוק באותו יום זה נגמר והמצב השתפר - אז לא קניתי את הטיפות - אך חודש לאחר מכן זה שוב חזר, מה לעשות? ללכת שוב לרופא? לחכות שזה יעבור?

06/01/2009 | 21:26 | מאת: כרמית

שלום אמי אומנם אני לא רופאה אך עברתי זאת עם ביתי(היום בת שנתיים)...לטיפול שהלכת לרופאים אצלך לא נתנו לך טיפול נכון ולא תשובות מספקות ...מה שיש לבת שלך זה צינור דמעות חסום , מה שאומר שהצינורית האמורה לנקז את הנוזל המצטבר לא מבצע זאת...אם תחכי הרבה זמן עד שייפתח לבד זה יכול להיות גם מאוחר מידי...אני חיכיתי עד שהילדה הייתה בת שנה וכמעט שהגעתי לניתוח עקב אי הסברה/ ידיעה של רופאים על מצב זה...כביכול היו אמורים להגיד לך לבצע לה עיסוי בצינורית ואולי זה ייפתח מעצמו, אך עובר לבד המצב אפסי...טיפות לעיניים לא יועילו ואפילו יחמירו כי מה שיש לה זו לא דלקת ומה שנגרם בסוף שהחיידק בעין חסין לאנטיביוטיקה שהיא מקבלת ואז באמת נוצרות דלקות...יש צורך לפנות למומחה שיודע ללחוץ על הצינורית ולפתוח אותה וזו פעולה שלוקחת בדיוק דקה וללא כאבים...אני הגעתי למומחה טוב מאוד בכפר סבא(ואני מהצפון) בשם ד"י נויימן והוא עונה כאן לשאלות אך לא בפורום ילדים אלה בפורום עיניים (פזילה ועיניים לילדים)...אני ממליצה שתיצרי עם הקליניקה שלו קשר ותבצעי את הפתיחה כי חבל על כל רגע וסבל של הילדה...ככל שהם קטנים הסיכויים גדולים מאוד, מקווה שעזרתי. כרמית

06/01/2009 | 21:32 | מאת: כרמית

טלפון שלו 09-7660866

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה