דימום קל מהטבור

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

04/01/2009 | 11:02 | מאת: ליאת

בני בעוד יומיים יהיה בן 3 שבועות, בכל פעם כשאני מחתלת אותו, אני מגלה כתמי דם קטנים שלפי הבנתי זה מהטבור. האם זה הגיוני? אני עדיין ממשיכה לחטא באלכוהול והיום יש לנו תור לרופא ילדים בערב האם הדימום הזה הוא נורמלי? האם אני צריכה לדאוג? מתי אמור הדימום להפסיק? אשמח לתגובה בהקדם האפשרי, אני דואגת... הדימום הוא בערך שבוע וחצי כמעט

דימום מהטבור בגיל 3 שבועות הינו שכיח. יש להבדק אצל רופא מטפל לשלול גרנולומה - אשר הינה רקמה בולטת אשר נוטה לדמם ולעיתים דורשת צריבה כרורגית - אך פרט לכך זה אינו ממצא מדאיג

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה