העברת מסר לגיל הרך-חשוב!!!

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

30/12/2008 | 19:51 | מאת: אורלי

שלום. אני אלמנה בת 36 בעלי נהרג בתאונת דרכים. יש לי ילדה בת שלוש וחצי. כשהיא שואלת על אביה אמרתי לה שהוא איננו. כשהתעקשה והשאלה אמרתי שהוא בשמיים, שהוא איתנו ושומר עלינו מלמעלה. היום היא הזמינה חברה לביתה לשחק יחד. החברה שאלה איפה אבא שלך ובתי אמרה בשמיים... זה קצת צרם לי ואני מפחדת שבהמשך ילדים לא יבינו את התשובה וילעגו לה. החברה גם חזרה ושאלה מספר פעמים איפה אבא שלה ואני העברתי נושא והעסקתי אותן בדברים אחרים. השאלה שלי היא לגבי ההמשך. מה נכון להגיד, איך מעבירים את המסר בגיל צעיר כל כך???

בהחלט הייתי ממליצה לך לפנות לפורומים הנוגעים לשאלות פסיכולוגיות בילדים , או אף להתייעצות עם פסיכולוג ילדים ונער - אנסה להשיג לך כתובת מתאימה.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה