שערות לבנות לילדה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

04/11/2008 | 21:10 | מאת: רועי

לד"ר שלום רב אצל אחייניתי קיימת בעיה של הופעת שערות לבנות. אנו משערים כי מדובר בתופעה גנטית. השאלה היא האם יש תרופה או פיתרון שניתן להציע, מאחר והדבר מפריע מאד לילדה. כדרך אגב פיתרון אפשרי שאנו חשבנו הוא לשים לילדה חינה בראש הידוע כבעל תכונות חיוביות לשיער. האם אתה ממליץ על כך כפיתרון אפשרי או שקיים פיתרון אחר. בתודה מראש רועי

אכן שערות לבנות הינן נטייה גנטית ובמידה ואין כל תופעה נלווית חסרות כל משמעות רפואית. הפיתרון האסטטי בחינה הוא אפשרי בהחלט.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה