help

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

21/12/2010 | 12:43 | מאת: דנה

שלום ... הבן שלי בן שנה ו4 חודשים לפני כשבועיים חלה במחלה ויראלית היה לו חום גבוהה ופריחה בכל הגוף וגם כן חולשה החו והפריחה עברו רק החולשה עדיין לא... הוא לא יכול לעמוד וללכת כל הזמן מבקש שנקח אותו על הידיים... ניסיתי כמה פעמים לעזור לו בללכת אך הוא מתחיל לבכות כאילו שזה מאד כואב לו גם הידיים כואבות לו שהינו בבית החולים הרופא אמר "שאין לו בעיה נירולוגית כי ילדים עם חום 40.8 בד"כ יותר נשפכים" אני מאד מודאגת האם לתת לו אקמול או כל תרופה אחרת? יש לציין שהוא קיבל פעם נר אקמול ופעם נרופן כשהוא היה בבית החולים ... האם זה טבעי?? כמה זמן זה יקח עד שיחזור למצב הטבעי? תודה...

צר לי על העיכוב בתשובה , מניחה שהוא חש כבר טוב יותר. אם הבדיקה הנוירולוגית תקינה ע,;י הרופא המטפל אזי מומלץ רק לעקוב.

26/12/2010 | 09:57 | מאת: דנה

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה