הקאות ושלשולים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

20/12/2010 | 19:47 | מאת: עי

שלום רב! בני בן השלוש התחיל להקיא ביום חמישי בבוקר, לקראת הצהריים הצטרפו גם שלשולים. בשבת נראתה הטבה, הפסיק להקיא. אתמול ראשון בערב שוב יציאה נוזלית. היום שני אחהצ שוב הקיא וגם יציאה רכה. בשבת בבוקר החל בני בן התשעה חודשים להקיא לקראת ערב הצטרפו שלשולים, אתמול ראשון היה נראה בסדר, היום שני שוב יציאות רכות ובתדריות גבוהה יחסית וגם הקאה נוספת. בני יונק (גם אני נדבקתי אבל המשכתי להניק). בתי בת 5 החלה להקיא בשבת בלילה.למוחרת החלו שלשולים. לאורך כל היום שני - לא שלשלה ולא הקיאה, סובלת מכאבי בטן עכשיו בערב שוב מקיאה. מה לעשות? האם להמשיך להניק? תודה וערב טוב

מדובר ברוטה וירוס שהינו וירוס שילשולים הכי שכיח בעונה זו , הוא מדבק מאד. הטיפול היחידי המומלץ הינו הנקה ועוד הנקה...

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה