שינה בעגלה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

14/12/2010 | 01:53 | מאת: רגינה אילוז

הילדה שלי בת שנה וחודשיים נרדמת רק ע"י נידנוד בעגלה (טיולון של באגאבו קמיליון מושכב) וישנה טוב רק עד שהיא בעגלה , אפילו לילה שלם ולעיתים קרובות כשאני מנסה להעביר אותה למיטה היא מתעוררת ובוכה עד שאני מחזירה אותה לעגלה, הייתי רוצה לדעת מה ההשלכות הפיזיולוגיות של שינה בעגלה (עמוד השדרה , גב וכד') וכמו כן מה אני יכולה לעשות כדי לגמול אותה מזה , ניסיתי הרבה פעמים להרגיל אותה לישון במיטה , אבל היא פשוט מסרבת ויכולה לצרוח גם שעה, כמו כן היא גם לא אוהבת לישון איתי במיטה תודה

ילדים ישנים במיטות עם מזרנים מותאמים אורטופדית. הכל עניין חינוכי. אין סיבה פיזיולוגית לכך שלא תרצה לישון במיטה - זה עניין של הרגל ואת לא חושבת שמוצדק לריב איתה על כך. גם בכי של שעה אינו סיבה לפגוע בהרגלים בריאים של ילדיה. היא לא צריכה נדנוד לצורך שינה - הועובדה הזו הביאה אותה לכך שכבר אינה יודעת להרדים את עצמה במיטה ללא הנדנוד. את צריכה להיות בטוחה בעצמך בחובתך כאם לתת לה הרגלים בריאים לחיים ולעמוד על היותך אמא שלה מחכנת לעתיד.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה