איבר המין נכנס פנימה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

15/12/2008 | 21:01 | מאת: Michal

שלום רב, בני בן 5.5 חודשיים ומזה כחודש איבר מינו נכנס פנימה. ובקושי ניתן לראותו לציין שבמתן שתן אין כל בעיה ואיבר מינו יוצא החוצה. לא ידוע לי עם תופעה זו נגרמת בשל תחושת קור למרות שהבית חם תמיד ובני לבוש טוב. ברצוני לציין שמשקלו הוא 13.18 kg והוא מאד גבוהה לגילו הוא באחוזון ה-95% לתינוקות בני גילו. ברצוני לדעת אם זה מעיד על משהו שמצריך את תשומת ליבנו או תופעה נורמלית תודה מראש , מיכל

זו תופעה מוכרת וידועה בילדים עם משקל באחוזון גבוה - אינו דורש ברור או מעקב. .

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה