מתן שתן - אמא מודאגת!!!!!

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

15/12/2008 | 12:30 | מאת: שרית

שלום יש לי בת בת שנתיים וארבעה חודשים. גמולה מזה 4 חודשים. שותה המון מיים וכמעט לא נותנת שתן. למשל : בלילה בין שבת לראשון עשתה פיפי , בבוקר לא עשתה רק אחה"צ ובערב שוב ועד עכשיו (השעה 12:30) לא נתנה שתן. האם זה נורמלי? עשינו לה בדיקת שתן לפני כשבועיים בעקבות אותה בעיה של יום שלם מהבוקר עד 17:00 ללא פיפי והתרבית יצאה תקין (שלילית) והבדיקה עצמה למעט Leucocytes 25 יצאה תקין האם יש מה לדאוג ? מה לבדוק בנוסף? תודה מראש

בהחלט אין ממה לדאוג - יש לעודד אותה ללכת לעשות פיפי ולוודא שאינה מתאפקת - אך בהחלט נראה שהיא גמולה היטב ועושה לפי צרכיה.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה