נפילת טבור -דם

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

20/08/2010 | 11:43 | מאת: אביבית

תינוקת בת שבועיים וחצי לפני כ4 ימים נפל טבור ,לא בשלמותו המשכתי לחטא באלכוהול גם החלק הנותר נפל אך היה נראה שעדיין לא באופן מלא ממשיכה עם אלכוהול אתמול בלילה כששמתי אלכוהול ירד דם האם זה נורמאלי או דורש רופא.? תודה על תשובה מהירה אביבית - אמא מתחילה(-;

רואה שהסתדרת , בכל אופן תשובתי היתה שבעוד כמה ימים הכל יסתדר.

25/02/2012 | 20:06 | מאת: מירי

הטבור תלוי על חוט קטן וכמעט נפל ותחתיו יש מוגלה עם נוזלים האם מצריך רופא? או לשים עדייין אולכהול או פולידין.אם אפשר לענות בהקדם האפשרי תודה מראש....

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה