עצירות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

20/08/2010 | 11:28 | מאת: גל

שלום לגבי תינוק בן 7 שבועות שיש לו צואה פעם ביומיים. הוא ניזון מסימילאק. ביום שאין לו צואה הוא עצבני, מתקפל מכאבים ובוכה, הצואה קרמית ובצבע ירוק. אני עושה לו מסאז'ים ותרגילים לשיחרור עם הרגליים (זה מגביר פליטות גם אם זה לא לאחר אוכל). תוספים טבעיים ללא מרשם לא הקלו עליו.

צואה קרמית אחת ליומיים אינה מוגדרת כעצירות. הוא עצבני כי בגיל זה מערכת העיכול אינה בשלה וקיים קוליק שמתאפיין באי שקט אשר יחלוף בגיל 3 חודשים לערך.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה